Finanstipset

Alle anmeldelser

Finanstipset

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Finanstipset

Er du på jakt etter et sted hvor du kan refinansiere lånet ditt eller opprette et nytt lån? Det er fort gjort å havne i en situasjon der man trenger hjelp til å løse økonomiske problemer. Uforutsette utgifter kan oppstå når som helst og man kan ikke alltid være forberedt på alle situasjoner som kan oppstå. Derfor er det nå veldig praktisk at man kan finne løsninger for dette på nett. Men når det kommer til økonomi og lån er det svært viktig at man finner frem til trygge og pålitelige banker og låneagenter. Finanstipset er et nettsted som kan bistå deg i slike situasjoner. Her på denne siden kan du lese informasjon og anmeldelser av andre for å finne ut om dette er det du er på utkikk etter. 

Om Finanstipset
Finanstipset AS er en lånemegler som tilbyr lån og refinansiering både med og uten sikkerhet. Selskapet ble stiftet i 2018 og har per i dag 5 ansatte. Finanstipset samarbeider for øyeblikket med 7 banker, deriblant Kraft Bank, BlueStep og MyBank. Når du benytter søker om lån på dette nettstedet sender de ut lånesøknaden din til alle de anerkjente bankene og långiverene slik at du kan velge det tilbudet som passer deg best. Finanstipset ønsker å fremstå som et praktisk og proff mellomledd som hjelper deg å finne det beste lånetilbudet. 

Produkter og tjenester av Finanstipset
Finanstipset tilbyr lån, refinansiering og boliglån både med og uten sikkerhet. Et lån med sikkerhet vil si at du legger en av dine eiendommer som sikkerhet for lånet ditt. Dette er som oftest en bolig eller bil, og vil si at dersom du ikke klarer å betale lånet så kan banken ta over eierskapet over eiendelene dine. Disse lånene gir deg som regel bedre lånevilkår da banken er har en sikkerhet i dine verdier. Dette er også tilfellet hos Finanstipset. Et lån med sikkerhet kan gi deg et lånebeløp på alt fra 300.000 til 10.000.000, og en effektiv rente fra 4,59%. Det gir deg også en lengre nedbetalingsperiode på opptil 25 år. Et lån uten sikkerhet vil til sammenligning kunne gi deg et lånebeløp på mellom 10.000 til 500.000 med en høyere rente på 16,70% og en nedbetalingstid på maks 15 år. Uavhengig om du søker om et lån med sikkerhet eller et lån uten sikkerhet, vil søknaden din sendes til alle av Finanstipset samarbeidsparnere slik at du kan velge det tilbudet som passer deg best. 

Komplimenter, klager og tips om Finanstipset
Har du tatt opp et lån gjennom Finanstipset? Da vil vi gjerne høre om din opplevelse med denne lånemegleren. På denne siden ønsker vi å gjøre det enklest mulig for våre lesere å finne de beste alternativene på nett ved å dele anmeldelser fra mennesker som har benyttet seg av produktene og tjenestene til den gitte nettforhandleren. Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om lånevilkårene, kundeservicen og annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å ta opp et lån hos Finanstipset.