DNB

Alle anmeldelser

DNB

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

DNB

Å velge riktig bank kan være et av de viktigste valgene du tar. Hvilken bank som passer best for deg avhenger også av mange ulike faktorer. Hvordan finner du frem til informasjonen du trenger for deg som forbruker? Noe av det beste du kan gjøre for å forsikre deg om at en tjenesteformidler både er trygg og pålitelig er å lese anmeldelser fra andre kunder. Dette kan du gjøre her på ReviewsBird! Se for eksempel hva tidligere kunder har å si om banker som DNB nå.

Om DNB
DNB er et norsk finanskonsern som ble grunnlagt i 2003. Selskapet er en sammenslåing av de tidligere selskapene Den Norske Bank og Gjensidige NOR. DNB har sitt hovedkontor i Oslo og blir i dag sett på som Norges største finanskonsern, i tillegg til et av nordens største. De er også blant et av de største selskapene på Oslo børs og er et åpent aksjeselskap. I dag har DNB kontorer i 22 land og over 9,000 ansatte.

Produkter og tjenester av DNB
DNB er finansinstitusjon som tilbyr tjenester til både privatpersoner og bedrifter. Noen av tjenestene de tilbyr er blant annet dagligbank, pensjon, forsikring, lån, valutakalkulator og sparing. Dersom du ønsker å bli kunde hos DNB vil du finne en detaljert oversikt som forteller deg hvordan du går frem dersom du er en ny dagligbankbruker eller du ønsker å bytte fra en annen bank. På nettsiden finner du også informasjon om de ulike lånene DNB tilbyr og hvilke vilkår de har. DNB tilbyr alle de vanlige lånetypene som boliglån, billån, forbrukslån, hyttelån og refinansiering. Dersom du er mellom 18-28 år har selskapet også et eget kundeprogram som de kaller for Ung. Dette kundeprogrammet kommer med enkelte fordeler som for eksempel rabatter på tjenester som tilbys av deres samarbeidspartnere. Du kan blant annet få et prisavslag på en leiebil fra Hertz, tilgang til advokathjelp og rabatterte billetter til utvalgte festivaler. De tilbyr også de vanligste forsikringene som bilforsikring, husforsikring, innboforsikring, reiseforsikring, personforsikring og skadeforsikring. På nettsiden til DNB finner du en prissammenligningstjeneste som lar deg sammenligne prisene deres med prisene til andre selskap innen dette segmentet. Selskapet tilbyr også eiendomsmeglertjenester som du kan bestille på nettsiden deres enten du er ute etter en digital prisantydning eller en tradisjonell eiendomsmegler. Nettsiden har også en egen nyhetsside der du kan finne informasjon og artikler fra finansverden og andre segmenter. For mer informasjon om tjenestene til DNB så kan du også følge selskapet på sosiale medier som Facebook og YouTube.

Komplimenter, klager og tips om DNB
Har du benyttet deg av noen av finanstjenestene til DNB? Eller har du noen andre erfaringer med dette selskapet? Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de aller beste tjenesteleverandørene. Derfor vil vi gjerne høre om din opplevelse og setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring. Fortell oss gjerne litt om kundeservicen du mottok fra selskapet, brukervennligheten til nettsiden eller annen informasjon du tror kan være nyttig for potensielle kunder.