DanskeBank

Alle anmeldelser

DanskeBank

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo DNB
DNB

Å velge riktig bank kan være et av de viktigste valgene du tar. Hvilken bank som passer best for deg avhenger også av mange ulike...

DanskeBank

Er du ute etter å bytte bank eller er du kanskje en førstegangsbruker? Å velge riktig bank er en av de viktigste tingene du kan gjøre for din økonomiske trygghet. Derfor er det svært viktig å gjøre noen grundige undersøkelser før du bestemmer deg. Noe av det beste du kan gjøre for å finne ut om en bank er både trygg og pålitelig er å lese om andre kunder sine erfaringer. Her på ReviewsBird deler vi både informasjon og anmeldelser om selskap som blant annet DanskeBank for å gjøre det enklere for deg å velge riktig.

Om DanskeBank
DanskeBank er som navnet tilsier opprinnelig et Dansk firma som ble opprettet i 1871. Det er per i dag Danmarks største finanskonsern og har ekspandert til andre land som blant annet Norge. Hovedkontoret i Danmark ligger i København og i Norge har selskapet sitt forretningskontor i Trondheim. I følge nettsidene deres sier selskapet at deres formål ligger i bærekraftig fremgang, å skape finansielle løsninger og å få frem potensiale å mennesker og virksomheter.

Produkter og tjenester av DanskeBank
DanskeBank er en finansinstitusjon som tilbyr ulike tjenester innen blant annet lån, dagligbank, sparing, forsikring og andre finansrelaterte tjenester. Innen lån tilbyr vil du finne muligheter for både boliglån, rammelån og billån. Når det kommer til forsikring samarbeider virksomheten med forsikringsselskapet Tryg, slik at du gjennom deres samarbeid kan skaffe deg alle de vanlige forsikringene som bilforsikring, innboforsikring, reiseforsikring og husdyrforsikring. Du kan også benytte deg av en valutakalkulator på nettsiden som hjelper deg med å konverte et gitt beløp fra en valuta til en annen. I tillegg til dette tilbyr banken også tjenester og veiledning innen pensjon og investering. Pensjonssiden deres inneholder en beskrivelse av hva pensjon er og hva man burde tenke på når det kommer til dette. Du kan også regne ut din egen pensjonsinntekt ut i fra hva du tjener i dag slik at du kan se hvor mye du eventuelt ønsker å spare selv. DanskeBank tilbyr to ulike spareprodukter som er tilpasset pensjonssparing, den ene er en fondskonto mens den andre er en individuell spareløsning. Når det kommer til investering så tilbyr DanskeBank flere tjenester innen både aksjehandel og fondssparing. På sidene deres kan du enten velge å handle aksjer selv eller få assistanse av en av selskapets profesjonelle forvaltere som kan enten kan bistå med råd og veiledning eller utføre hele handelen på dine vegner.

Komplimenter, klager og tips om DanskeBank
Er du allerede kunde hos DanskeBank? Eller har du noen andre erfaringer med denne finansinstitusjonen? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de beste og mest pålitelige tjenesteleverandørene. Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring med denne banken. Fortell gjerne litt om brukervennligheten til nettsiden, hjelpen du fikk fra kundeservice eller andre ansatte, vilkårene eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av DanskeBank.