Aescuvest Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Aescuvest

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Sawayn
Jeg ønsker gjerne å dele min erfaring med Aescuvest. Jeg kjøpte nylig aksjer gjennom plattformen deres og jeg må si at opplevelsen var positiv. Det var enkelt å registrere meg på nettstedet deres, ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Investering i Helse - En Anmeldelse av Aescuvest

  Jeg ønsker gjerne å dele min erfaring med Aescuvest. Jeg kjøpte nylig aksjer gjennom plattformen deres og jeg må si at opplevelsen var positiv. Det var enkelt å registrere meg på nettstedet deres, og navigasjonen var intuitiv. Det som imponerte meg mest var utvalget av helsebedrifter fra hele Europa som tilbys på denne plattformen. Som noen som er opptatt av helse- og velværeindustrien, følte jeg virkelig at dette var stedet for meg å investere penger i. Aescuvest gjorde alt veldig tydelig og enkelt for meg - fra hvordan man kan kjøpe aksjer, to oversikten over mine investeringer etter transaksjonene ble fullførte. Kundeserviceteamet virket også veldig imøtekommende når det kom til spørsmål eller bekymringer jeg hadde underveis. Alt i alt har jeg ingenting annet enn positive ting å si om min erfaring med Aescuvest. Dette er helt klart et selskap verdt å ta en nærmere titt på hvis du interessert i helseindustri-investeringsmuligheter.


Andre så også på