Widerøe

Alle anmeldelser

Widerøe

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Lufthansa
Lufthansa

Holder du på med planleggingen av din neste ferietur og lurer på hvor du kan bestille flybilletter? Det finnes utrolig mange flyselskap...

Widerøe

Skal du ut å reise og lurer på hvor du kan finne de beste flybillettene både når du skal fly innenlands og utenlands? Det finnes en rekke ulike flyselskap å velge mellom og selve flyturen er ofte det som koster mest når du skal ut å reise. Så hvordan velger du det rette selskapet for deg? Det beste verktøyet vi har når det kommer til å undersøke tjenesteformidlere er kundeanmeldelser fra andre. Her på ReviewsBird kan du se hva andre sier om flyselskap som blant annet Widerøe!

Om Widerøe
Widerøe er et norsk flyselskap som har eksistert siden 1934. Selskapet har lenge vært nordens største flyselskap på regionalt plan da de flyr til over 40 destinasjoner i Norge. I tillegg til innenlands flyvninger tilbyr også Widerøe reiser til flere destinasjoner i Europa. I følge selskapet selv har de i dag over 450 daglige flyvninger og mer enn 3000 ansatte. Widerøe sitt hovedkontor ligger i den norske byen Bodø.

Produkter og tjenester av Widerøe
På Widerøe sine nettsider finner du en fullstendig oversikt over alle destinasjonene selskapet tilbyr flyreiser til og fra. Ved å benytte deg av søkemotoren kan du finne alle flybillettene som er tilgjengelig for ditt valgte reisemål på hvilken som helst dato. Du kan også sjekke både ankomster og avganger for å finne ut om en spesifikk flyvning er i rute. Dersom du er ungdom, student eller honnør kan du også se etter billetter med ekstra avslag for dette. For bedrifter tilbyr Widerøe også utvidede tjenester som for eksempel leie av fly. På hjemmesiden finner du også både artikler og informasjon som omhandler selskapets tjenester og andre tema innen flybransjen. For mer informasjon om nyheter, tilbud, kampanjer, destinasjoner eller annet så kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster om dette. Før du setter i gang å bestille billett så kan det også være lurt å se etter en eventuell rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. Du vil også finne mer informasjon knyttet til både bagasje, pass, visum, spesielle behov, flyfrakt og mye mer på sidene til flyselskapet. For mer informasjon knyttet til selskapet og deres tjenester så kan du følge dem på sosiale medier som blant annet Facebook, Twitter, Instagram og YouTube.

Komplimenter, klager og tips om Widerøe
Har du benyttet deg av noen av tjenestene til dette flyselskapet? Da vil vi gjerne høre om din erfaring! Var flyet forsinket eller kom du frem i tide? Oppstod det noen komplikasjoner underveis? Hvordan var servicen ved innsjekk og på selve flyvningen? Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de aller beste tjenesteleverandørene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du enten svarer på disse spørsmålene eller kommer med annen informasjon som forteller noe om hvordan det er å reise med Widerøe. Din erfaring kan være svært verdifull for andre som vurderer å benytte seg av dette selskapet når de skal ut å reise.