Norwegian Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Norwegian

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Dave
Jeg har nylig reist med Norwegian, og jeg er meget fornøyd med min opplevelse. Flyselskapet tilbød vennlig og hjelpsom service fra begynnelse til slutt. Personalet ønsket oss velkommen ombord med e...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En hyggelig tur oppe i skyene

  Jeg har nylig reist med Norwegian, og jeg er meget fornøyd med min opplevelse. Flyselskapet tilbød vennlig og hjelpsom service fra begynnelse til slutt. Personalet ønsket oss velkommen ombord med et smil, og var alltid villige til å svare på spørsmål eller gi hjelp når det trengtes. Flyet var godt vedlikeholdt og rent, noe som økte vår komfort under flyturen. Underveis ble vi også gjort kjent med sikkerhetsprosedyrene på en tydelig måte av kabinpersonalet, noe som ga meg følelsen av trygghet. En annen ting jeg satte pris på under turen var muligheten for å bestille mat om bord via nettsiden før avreise. Maten var fersk og smakte godt – en fin bonus fordi man ikke ofte forventer god mat på fly. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Norwegian til folk som tenker på å reise innlands- eller utenlandsk. De gir god valuta for pengene dine samtidig som de gir deg en behagelig turopplevelse.


Andre så også på