Norwegian

Alle anmeldelser

Norwegian

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Lufthansa
Lufthansa

Holder du på med planleggingen av din neste ferietur og lurer på hvor du kan bestille flybilletter? Det finnes utrolig mange flyselskap...

Norwegian

Er du på utkikk etter flybilletter for din neste ferie- eller businesstur? Det finnes et hav av ulike flyselskap og velge mellom så det kan fort virke overveldende å ta en beslutning. Når du planlegger en reise er flyreisen ofte et av de dyreste aspektene og du kan tape mye penger på å velge feil selskap. Her på ReviewsBird hjelper vi deg med å velge de rette selskapene ved å dele informasjon og anmeldelser fra andre kunder som allerede har benyttet seg av dem. Se hva andre sier om selskap som Norwegian her!

Om Norwegian
Norwegian er et norsk flyselskap med røtter helt tilbake til 1993. Selskapet har i utgangspunktet 8 baser i Danmark, Norge, Spania og Finland og driver med ruteflyvninger. Norwegian er et av nordens største flyselskap og har i dag over 5700 ansatte. I følge selskapet selv er de også det første flyselskapet i verden som sa seg enig i FNs klimatiltak og ønsket å jobbe for å bli mer karbonnøytral. Norwegian sitt hovedkontor ligger på Fornebu i Oslo.

Produkter og tjenester av Norwegian
Norwegian er først og fremst et flyselskap med flyvninger i Europa. På nettsiden deres kan du kjøpe billetter både nasjonalt i Norge, men også til andre internasjonale destinasjoner. Du finner en fullstendig oversikt over alle reisemålene Norwegian fly til og fra på hjemmesiden deres i tillegg til den laveste prisen tilgjengelig for reisen. Ved å benytte deg av søkemotoren kan du finne alle tilgjengelige flyvninger mellom valgte destinasjoner på gitte datoer. Du kan også gå til en lavpriskalender som viser deg prisene for flyvningen din for en hel måned slik at du enkelt kan se hvilke datoer som er billigst. I tillegg til flybilletter kan du også bestille både hotell og leiebil. Dersom du søker etter overnatting på Norwegian sine sider så vil du få opp resultater fra samarbeidspartneren deres Hotels.com. Dersom du er 26 år kan du søke etter ungdomsbilletter som har en lavere pris enn de vanlige billettene. Når du søker etter leiebil gjennom Norwegian så vil du få opp resultater fra flere kjente bilutleieselskap som blant annet Hertz, AVIS og Budget. Husk å lese nøye gjennom retningslinjene for bilutleie for å forsikre deg om at du kan leie bil. For mer informasjon om nyheter, tilbud, kampanjer, destinasjoner og lignende så kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige oppdateringer om dette og mer på e-post.

Komplimenter, klager og tips om Norwegian
Har du bestilt fly, bil eller hotell gjennom Norwegian? Eller har du benyttet deg av noen andre tjenester fra dette selskapet? Her på denne siden ønsker å vi å gjøre det enklere for forbrukere å finne frem til de beste tjenesteleverandørene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring. Fortell gjerne litt om selve flyreisen - var flyet forsinket eller gikk alt som det skulle? Kundeservicen - fikk du hjelpen du trengte underveis? Brukervennligheten til nettsiden eller annet som du tror kan være nyttig for andre lesere.