Strøm Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Strøm

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Saul Zemlak
Jeg har nylig prøvd Strøm for å finne den beste strømleverandøren til mitt hjem. Jeg må si at jeg er imponert over hvor enkelt og greit det var å sammenligne prisene mellom forskjellige leverandøre...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Billigere Priser Med Enkel Sammenligning

  Jeg har nylig prøvd Strøm for å finne den beste strømleverandøren til mitt hjem. Jeg må si at jeg er imponert over hvor enkelt og greit det var å sammenligne prisene mellom forskjellige leverandører på deres nettside. Jeg likte spesielt godt at de tilbyr både spotpris, variabel pris og fastpris, slik at man kan finne det som passer best for ens eget behov. Det var virkelig enkelt å bruke nettstedet deres - alt jeg trengte å gjøre var å fylle inn noen få detaljer om husstanden min, så kunne jeg se hvilke strømavtaler som passet meg best. De hadde et stort utvalg av forskjellige leverandører, noe som betydde at jeg faktisk hadde mange muligheter til å spare penger på min strømregning. I tillegg var kundeservicen hos Strøm også veldig bra når jeg trengte hjelp med valget mitt – de svarte raskt og profesjonelt på mine spørsmål. Samlet sett vil jeg anbefale Strøm til alle som ønsker billigere strømpriser. Takk for den gode opplevelsen!


Andre så også på