LOS Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

LOS

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kaia Hintz
Jeg har nylig hatt en svært positiv opplevelse med LOS. Selskapet er landets tredje største strømleverandør, og det merker man på kvaliteten deres. Jeg ble først fascinert av LOS sin nettside og k...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  God energi for en bærekraftig fremtid

  Jeg har nylig hatt en svært positiv opplevelse med LOS. Selskapet er landets tredje største strømleverandør, og det merker man på kvaliteten deres. Jeg ble først fascinert av LOS sin nettside og kunne ikke vente med å bytte over til denne leverandøren. Jeg var glad for å se at selskapets fokus på god energi tydelig kommer fram i alt de gjør - fra deres informative blogg innlegg til deres unike rabatter som gir deg mulighet til å få gode opplevelser mens du sparer penger. Etter jeg hadde byttet over, fortsatte mitt positive inntrykk av denne strømleverandøren. Kundeservicen er helt upåklagelig; alle mine spørsmål ble besvart raskt og effektivt. Men det aller viktigste: verkstedene hos LOS produserer renest og mest miljøvennlige energien jeg noen gang har prøvd. Nå kan jeg si meg stolt av at jeg også smiler når jeg ser min månedlige regning av moral-rettferdig elektrisitet fra et solid norsk firma... Alt i alt vil jeg anbefale sterkt alle som søker etter god energi - helt enkelt - om å sjekke ut hva LOS kan tilby!


Andre så også på