Fjordkraft Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Fjordkraft

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Leonard Marks
Jeg har nylig kjøpt strøm fra Fjordkraft og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. De gir billig strøm som kommer med mange fordeler, i tillegg kan du også få deres smarte tjenester og mobilabon...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk Strømkundeopplevelse hos Fjordkraft

  Jeg har nylig kjøpt strøm fra Fjordkraft og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. De gir billig strøm som kommer med mange fordeler, i tillegg kan du også få deres smarte tjenester og mobilabonnement til en god pris. Det som skiller Fjordkraft ut fra andre leverandører er deres kundeservice - den var virkelig imponerende. Jeg hadde et spørsmål om fakturaen min og når jeg kontaktet dem på telefon, ble jeg møtt av en hyggelig kundebehandler som forklarte alt klart og tydelig uten å stresse meg eller gjøre meg frustrert. En annen ting jeg må nevne er at siden de fokuserer på online-tjenester, så går alt fryktelig raskt! Du trenger bare å logge deg inn på hjemmesiden deres for å se all informasjonen du trenger: din personlige profil, fakturainformasjon etc. Og hvis det skulle være noe du lurer på eller vil endre, kan du selvfølgelig kontakte dem direkte via live chat. Alt i alt gir Fjordkraft billig strøm med massevis av gode fordeler og fantastisk kundeservice via raske online-tjenester! Det kan anbefales til alle!


Andre så også på