Elskling.no Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Elskling.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Archibald
Jeg var på utkikk etter en bedre strømavtale og jeg fant Elskling.no. Jeg ble imponert over hvor enkelt det var å sammenligne priser fra alle strømselskapene i Norge, og den beste delen er at det v...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Elskling.no - Enkel løsning for billigere strømpriser

  Jeg var på utkikk etter en bedre strømavtale og jeg fant Elskling.no. Jeg ble imponert over hvor enkelt det var å sammenligne priser fra alle strømselskapene i Norge, og den beste delen er at det var gratis! Jeg fylte inn informasjon om mitt forbruk og innen få sekunder hadde jeg tilgang til de beste avtalene som passet mitt behov. Siden jeg ikke er spesielt smart når det kommer til teknologi, så viste nettsiden meg også hva hver avtale inkluderte og hvilke fordeler de kunne gi meg. Det gjorde valget mye lettere. Etter kun noen få minutter hadde jeg funnet den perfekte avtalen for meg selv. Tjenesten Elskling.no ga meg virkelig muligheten til å spare penger på regningen min uten at det gikk utover kvaliteten på tjenesten. Jeg vil anbefale denne nettsiden til alle som ønsker å finne en bra strømavtale!


Andre så også på