Elskling.no

Alle anmeldelser

Elskling.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Elskling.no

Er du på jakt etter en ny strømleverandør? Eller ønsker du å se om leverandøren du bruker i dag leverer konkurransedyktige priser? På Elskling.no har de som hensikt å levere deg informasjonen du trenger om de ulike strømleverandørene slik at du enkelt kan sammenligne de ulike aktørene og finne frem til den som passer deg best. Men det er også viktig å forsikre deg om at Elskling.no er en trygg og pålitelig kilde, og her på denne siden kan du lese informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har benyttet seg av tjenestene deres. 

Om Elskling.no
Elskling.no er en plattform som har som formål fremme informasjon om de ulike strømaktørene på det Norske kraftmarkedet. Elskling.no ble etablert i 2011 av fem sivilingeniører som var enige om at det fantes et behov for en uavhengig kilde for informasjon om det Norske kraftmarkedet. Teamet består av sivilingeniører med en variert bakgrunn. Selskapets mål og visjon er å gjøre det enkelt for forbrukere å sammenligne informasjon om de ulike strømleverandørene slik at de har et bedre utgangspunkt for å velge den rette leverandøren.

Produkter og tjenester av Elskling.no
Elskling.no gjør det enkelt for deg å sammenligne priser, tilbud og kvaliteten til de ulike strømleverandørene på det Norske markedet. For å finne de beste strømleverandørene for deg oppgir du ditt postnummer og annen informasjon knyttet til ditt strømforbruk for så å få en oversikt over hvilke leverandører som er tilgjengelige for deg og hvilke fordeler/ulemper som er knyttet til de. På siden kan du også finne informasjon om de ulike aspektene du bør tenke over når du skal velge riktig strømleverandør. Du kan finne svar på spørsmål som; hva er spotpris? Hva betyr fastpris på strøm? variabelpris og annet du bør vite for å kunne ta en informert avgjørelse. Du finner også artikler som handler om hvordan du kan spare mest mulig strøm og hva som er de mest effektive sparetipsene som for eksempel hva du bør sette innetemperaturen til, hvor mye du sparer per grad du senker temperaturen, hvor mye du kan spare ved å installere sparedusj, hvilke lyspærer som sparer mest strøm osv. I tillegg til dette vil du også finne informasjon som omhandler kraftmarkedet og utviklingen vi kan forvente oss i henhold til priser, forbruk og ulike avtaler. 

Komplimenter, klager og tips om Elskling.no
Har du benyttet deg av tjenestene til Elskling.no? Eller har du andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og andre brukere til å finne frem til de aller beste alternativene på nett. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse der du sier litt om blant annet brukervennligheten - var det enkelt å finne frem til informasjonen du lette etter på nettsiden? Service - var du i kontakt med deres kundeservice avdeling og hvis ja hvordan opplevde du dette? Fulgte du noen av rådene eller tipsene som var oppgitt? Og annen relevant informasjon du tror kan være verdifull for andre.