Qupid Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Qupid

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Dietrich
Jeg hadde en fantastisk opplevelse med Qupid! De tilbyr en flott tjeneste som gjør det enkelt å finne mennesker som passer for deg. Jeg var på utkikk etter noen å møte og bestemte meg for å prøve Q...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk måte å møtes på

  Jeg hadde en fantastisk opplevelse med Qupid! De tilbyr en flott tjeneste som gjør det enkelt å finne mennesker som passer for deg. Jeg var på utkikk etter noen å møte og bestemte meg for å prøve Qupid. Registreringsprosessen var veldig enkel, og jeg ble raskt koblet sammen med flere potensielle kontakter. Det jeg liker spesielt godt er at de har et stort antall brukere fra forskjellige bakgrunner og interesser. Dette gjorde det mye lettere for meg å finne personer som delte mine interesser - selv om vi kom fra forskjellige livssituasjoner! Siden jeg ikke er så smart når det kommer til teknologi, setter jeg også pris på hvor brukervennlig nettsiden er. Alt var lett å navigere, og informasjonen ga akkurat nok detaljer uten å være overveldende. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Qupid til alle som leter etter kjærlighet eller nye venner - uansett hva slags livsstil du har! Tusen takk til teamet hos Qpid for den fantastiske opplevelsen.


Andre så også på