Møteplassen

Alle anmeldelser

Møteplassen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Match
Match

Ønsker du å finne den rette? Dating i dag er noe helt annet enn det var før i tiden. I dag et internett den største plat...

Møteplassen

Leter du etter den store kjærligheten? Eller har du bare lyst til å bli kjent med nye mennesker? I dag foregår mye av vårt sosiale liv på nett. Dette gjelder både vennskap og dating, noe som har gjort det stadig mer populært med datingsider. Møteplassen er et nettsted der du kan bli kjent med nye mennesker som kanskje ønsker det samme som deg, men før du tar i bruk denne plattformen bør du først se hva andre brukere har å si om dem slik at du kan forsikre deg om at dette er et trygt nettsted. Se hva tidligere brukere har å si her på ReviewsBird.

Om Møteplassen
Møteplassen er en datingside der du kan kommunisere med andre mennesker. Siden ble opprinnelig opprettet i Sverige i 2001 og ekspanderte senere til Norge i 2003. I følge selskapet selv er de i dag en av Norge og Sveriges største datingsider med over 140.000 aktive brukere. Deres visjon er å være et møtested for mennesker som ønsker å bli kjent med nye mennesker.

Produkter og tjenester av Møteplassen
Møteplassen er en datingtjeneste på nett som fungerer som en kommunikasjonsplattform mellom mennesker som er medlem på siden. For å bli medlem av plattformen må du opprette en personlig profil der du forteller om deg selv, dine interesser og hva du ser etter. Når du har opprettet en profil kan andre brukere se informasjonen du har lastet opp og du kan selv besøke og se andre brukeres profiler. Når du ser etter profiler kan du benytte deg av ulike søkekriterier for å finne frem til de mest relevante profilene for deg. Du kan blant annet bruke søkefilter som alder, bosted, kjønn, interesser mm. Etter at du har funnet en profil som passer med dine kriterier kan du benytte deg av en meldingsfunksjon for å komme i kontakt med personen og bli bedre kjent. Du kan også like en profil og bla gjennom hvilke profiler som har likt din for å lete etter en match. Det er gratis å bli medlem av denne plattformen, men det finnes ulike medlemskap som blant annet VIP-medlemskap og PlussVIP som begge er abonnementsbaserte funksjoner du må betale for. Disse medlemskapene gir deg tilgang til flere funksjoner enn det som er gratis. Du kan bruke denne plattformstjenesten på både datamaskin, nettbrett og mobil. For å få tilgang til denne tjenesten må du være 18 år eller eldre. Du har automatisk 14 dager angrerett på et betalt abonnement i følge den norske angrerettloven.

Komplimenter, klager og tips om Møteplassen
Er du medlem på denne plattformen? Eller har du noen andre erfaringer med datingsiden? Vi vil gjerne høre om din opplevelse for å kunne hjelpe andre lesere med å velge en god og trygg tjenesteleverandør. Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring. Fortell gjerne litt om brukervennligheten til plattformen, kundestøtten, funksjonene som er tilgjengelige, kvaliteten på tjenesten eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å bli medlem av denne datingsiden.