Match

Alle anmeldelser

Match

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Match

Ønsker du å finne den rette? Dating i dag er noe helt annet enn det var før i tiden. I dag et internett den største plattformen for å møte nye mennesker og det finnes en rekke ulike sider som fokuserer på nettdating. Er du ny på nettdatingfronten og usikker på hvilke nettsider du burde vurdere? Her på ReviewsBird kan du lese om andre brukere sine erfaringer med ulike portaler før du bestemmer deg for hvilken som passer for deg. Match er for eksempel en populær aktør på denne arenaen, men du burde likevel lese kundenanmeldelser for å forsikre deg om at dette kan være et godt valg for deg.

Om Match
Match er en nettbasert datingtjeneste som fungerer som en portal der mennesker kan møte hverandre. Selskapet ble opprettet i Dallas, Texas, i 1995 av Gary Kremen, Peng T. Ong og Simon Glinksy. Match eies av Match Group som også eier flere andre datingsider. Tjenesten er tilgjengelig i over 50 land og på mer enn 12 ulike språk. I følge Match selv er deres visjon å være et møtested for alle single som ønsker å møte nye mennesker eller finne en partner.

Produkter og tjenester av Match
På Match sin nettside får du tilgang til flere ulike tjenester. Datingsiden fungerer som de fleste andre ved at du oppretter en egen brukerprofil der du legger inn informasjon om deg selv som hvor gammel du er, kjønn, bosted, utseende, interesser, hva du ser etter og annet. Dette er informasjon som andre brukere kan se når de besøker profilen din for å avgjøre om du er noen de er interessert i å snakke med eller bli bedre kjent med. I tillegg til dette kan du også få hjelp til hvordan du burde kommunisere og gå frem for å vekke interesse hos potensielle partnere gjennom video coaching. For å finne potensielle partnere kan du søke ved hjelp av ulike kriterier for å oppnå de mest relevante resultatene for deg. Du kan blant annet utføre søk basert på alder, område, interesser mm. Etter at du har funnet en interessant profil kan du benytte deg av plattformens meldingsfunksjon til å sette i gang en samtale med personen. Match  sin plattform er tilgjengelig både i en nettleserversjon og i en app som kan lastes ned på både mobiltelefoner og nettbrett. Match sin tjeneste er abonnementsbasert, noe som vil si at du betaler en viss sum i måneden for å være medlem på portalen. Du kan også samarbeide med Match gjennom deres Affiliate program der du kan tjene penger på å markedsføre portalen på dine egne kanaler.

Komplimenter, klager og tips om Match
Er du medlem av Match? Eller har du noen andre erfaringer med denne datingtjenesten? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det enkelt for alle våre lesere å finne frem til de mest pålitelige tjenesteleverandørene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring. Fortell gjerne litt om brukeropplevelsen, kundeservicen eller annen informasjon som du tror kan være nyttig for andre potensielle brukere.