Tirendo Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Tirendo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Jed
Jeg har nylig kjøpt dekk fra Tirendo og jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt. Det var enkelt å finne det riktige produktet på nettsiden deres, og bestillingen min ble behandlet raskt. Produktene k...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Enkel bestilling og rask levering - Min erfaring med Tirendo

  Jeg har nylig kjøpt dekk fra Tirendo og jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt. Det var enkelt å finne det riktige produktet på nettsiden deres, og bestillingen min ble behandlet raskt. Produktene kom også til ønsket adresse i løpet av kort tid. Det som imponerte meg mest med dette kjøpet var kvaliteten på produktene og servicen jeg mottok fra selskapet. Dekkene var av høy kvalitet og virket slitesterke, akkurat som beskrevet på nettsiden deres. Jeg ble også informert om alle detaljer i forhold til frakt- og leveringsprosessen. Alt i alt vil jeg si at min erfaring med Tirendo har vært flott, både når det gjelder produkter og service. Jeg vil definitivt anbefale dette selskapet til alle mine venner eller familie som trenger nye dekk.


Andre så også på