Knfilters.com Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Knfilters.com

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Bartoletti
Jeg har nylig kjøpt et sett med K&N luftfiltre fra deres nettside, og jeg var veldig fornøyd med min opplevelse. Først av alt, er nettstedet svært brukervennlig og enkelt å navigere. Jeg fant det v...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En utmerket online shoppingopplevelse hos K&N Filters

  Jeg har nylig kjøpt et sett med K&N luftfiltre fra deres nettside, og jeg var veldig fornøyd med min opplevelse. Først av alt, er nettstedet svært brukervennlig og enkelt å navigere. Jeg fant det veldig enkelt å finne det produktet jeg lette etter, da de organiserte produktene sine på en måte som gjorde det lett å velge i henhold til merke eller type. Bestillingen var også veldig enkel. Hele prosessen tok kun noen få minutter, og jeg bekreftet bestillingen innen kort tid etter at ordren ble plassert. Betalingsprosessen var også problemfri - alle større kreditt- eller debetkort ble akseptert. Varene ankom raskt og i god stand via fraktleverandøren valgt under betalingsprosessen. Produktene selv var fremragende kvalitet, nøye pakket for å beskytte dem mot eventuelle skader under transporten. Alt tatt i betraktning, hadde jeg en strålende opplevelse mens du handlet hos K&N Filters' nettside. Jeg ville absolutt anbefale dette selskapet til hvem som helst som trenger høykvalitetsprodukter online!


Andre så også på