Byttdekk

Alle anmeldelser

Byttdekk

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Dekkonline
Dekkonline

Har man en bil så er det alltids noe som trengs. Det er alltid en del som må ordnes eller erstattes, eller så må man kanskj...

Byttdekk

Det er snart på tide å bytte dekk. Det er noe som gjelder nesten uansett når du leser dette. For plutselig begynner vintermånedene å krype frem, eller så stikker sola innom og forteller at sommeren er på vei. Og når det skjer, så må dekkene byttes. Men kanskje trenger du nye dekk, dekk som ikke er så slitte og som er av høy kvalitet? Da kan du ta en titt hos Byttdekk, som sånn sett har et veldig passende navn. Høres ikke det ganske interessant ut? Uansett om du har erfaring med biler og dekk så er det verdt å vite mer, og det skal vi i denne anmeldelse her hjelpe deg med. Så ta en titt, og les videre, det kommer du ikke til å angre på!

Hva du bør vite om Byttdekk
Dette er et selskap som har holdt det gående siden 2002, noe som gjør at de tydeligvis kan vise til ganske stor suksess med det de har drevet med de siste tiårene. Og det er jo bare gode nyheter for oss som kunder, at vi har en norsk butikk som dette som vi kan stole på og som vi vet leverer høy kvalitet. Det er vel noe de aller fleste legger vekt på, eller? Med omsetning på flere hundre millioner kroner så er det tydelig at folkene bak har valgt riktig bransje, og de har bokstavelig talt titusenvis av forskjellige produkter til salgs, hvor ikke alle er bare dekk!

Og når du kjøper der så kan stole på gode og pålitelige kjøpsvilkår, hvor du også har mulighet til å få dine dekk montert. Du kan avtale tid med en av Byttdekks partnere og få det hele gjort for deg, smidig og enkelt. Det er et godt alternativ i det minste, og det er jo greit å ha så mange av dem som mulig!

Hva du kan kjøpe
Det er dekk og felger det går i, og det gjelder bortimot uansett hvilket kjøretøy du trenger det til. De har det for vanlige personbiler, men så har de det også for andre typer av kjøretøy du eventuelt har. Vi anbefaler at du tar kontakt om du har spørsmål, og om du kanskje behøver spesialbestilling. Da kan de hjelpe deg, og få inn det som er tilpasset for akkurat ditt behov. Det er lett å se hvorfor det er viktig for mange, og Byttdekk kan hjelpe deg med slikt.

Kvaliteten på dekkene de selger er også veldig høy, hvor det er flere forskjellige kjente varemerker som du kan kjøpe fra. For å gjøre det lettere for deg selv så skriv inn registreringsnummeret ditt så får du frem alle dekkene som er for din bil. Det gjør det smidigere å finne frem, og er en løsning du bør dra nytte av.

Ta en titt hos Byttdekk om du behøver nye dekk. Og har du gjort det og har erfaring derfra, så fortell oss mer om det. Vi vil vite både det positive og det negative!