Sorare Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Sorare

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kieran
Sorare er et populært nettsted for sportsentusiaster som ønsker å samle digitale kort av deres favorittspillere i fotball, NBA og MLB. Jeg har nylig fått sjansen til å utforske dette nettstedet, og...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Innelåst i konkurranse: Samling Digitale Sportskort

  Sorare er et populært nettsted for sportsentusiaster som ønsker å samle digitale kort av deres favorittspillere i fotball, NBA og MLB. Jeg har nylig fått sjansen til å utforske dette nettstedet, og jeg må si at jeg er imponert over hva Sorare tilbyr. For det første var registreringsprosessen veldig enkel og brukervennlig. Det tok ikke lang tid før jeg kunne begynne å bla gjennom de mange kortene som er tilgjengelige på nettstedet. Jeg elsket spesielt utvalget av spillere fra hele verden. Det var også givende å se hvor engasjerende hele prosessen var. Jeg kunne samle kortene mine, bytte dem med andre samlere og konkurrere mot andre spillere i ligaer hvor man kan vinne fantastiske premier - alt på ett sted! Siden Sorare kun tilbyr offisielt lisensierte kort kan man være trygg på at man får kvalitetsprodukter når man kjøper eller selger sine egne digitalkort. Alt i alt har min erfaring med Sorare vært svært positivt, og jeg ser frem til fortsettelsen med denne spennende nettsiden. Anbefaler absolutt alle sportssamler entusiaster der ute om å gi Sorares tjenester prøve!


Andre så også på