Roblox Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Roblox

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Rita
Jeg har nylig prøvd 'Roblox' og jeg må si at det var en virkelig unik opplevelse. Nettsiden gir meg muligheten til å spille tusenvis av spill laget av andre brukere fra hele verden, noe som gjør de...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  'Mine fantastiske eventyr med Roblox-spillplattformen!'

  Jeg har nylig prøvd 'Roblox' og jeg må si at det var en virkelig unik opplevelse. Nettsiden gir meg muligheten til å spille tusenvis av spill laget av andre brukere fra hele verden, noe som gjør det veldig underholdende og variert. Det jeg likte mest med 'Roblox' er de forskjellige temaene man kan utforske i hvert spill. Jeg følte meg aldri lei fordi hver gang jeg logget på fant jeg alltid et nytt sted eller konsept å utforske. En annen positiv ting er den sosiale siden ved nettsiden. Det var utrolig gøy å samarbeide med andre brukere fra ulike land for å fullføre mål i spillet eller bare ha moro sammen i virtuelle verdener. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Roblox til alle som elsker spill og ønsker å finne noe nytt og spennende innenfor dette feltet!


Andre så også på