Pleo Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Pleo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Berneice Erdman
Jeg har nylig brukt Pleo som en utgiftsløsning for virksomheten min, og jeg må si at jeg er imponert over hvor effektivt det fungerer. Det var svært intuitivt å sette opp kontoen min, legge til bru...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Effektiv løsning for bedriftsutgifter - Anbefalt!

  Jeg har nylig brukt Pleo som en utgiftsløsning for virksomheten min, og jeg må si at jeg er imponert over hvor effektivt det fungerer. Det var svært intuitivt å sette opp kontoen min, legge til brukere og begynne å bruke kortene. Det beste med Pleo er at det gir meg muligheten til å ha full kontroll på hva mine ansatte bruker bedriftskortene på. Jeg kan sette grenser på beløp slik at de ikke bruker mer enn nødvendig, og motta varsler når transaksjoner blir gjort. Dette sparer meg mye tid fra manuell administrasjon av utgiftene mine. En annen positiv ting om Pleo er deres kundebehandlingsteam. De svarer raskt på e-post eller chatmeldinger, og alltid villige til å hjelpe hvis du har noen spørsmål eller problemer. Alt i alt vil jeg anbefale Pleo som en smart måte å administrere utgifter for firmaet ditt på. Det gir deg frihet og kontroll samtidig!


Andre så også på