PDF Expert Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

PDF Expert

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Emilio Botsford
PDF Expert er en utrolig kraftig PDF-programvare for Mac-brukere. Jeg må si, jeg var meget imponert over denne programvaren. Etter å ha prøvd gratisversjonen, kjøpte jeg umiddelbart den fullstendig...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk Redigeringsverktøy For Mac: Anmeldelse Av 'PDF Expert'.

  PDF Expert er en utrolig kraftig PDF-programvare for Mac-brukere. Jeg må si, jeg var meget imponert over denne programvaren. Etter å ha prøvd gratisversjonen, kjøpte jeg umiddelbart den fullstendige versjonen av programmet. En av de største styrkene til PDF Expert er dens redigeringsfunksjonalitet som gjør det lett å endre innhold i eksisterende dokumenter. Det inkluderer også muligheten til å fjerne sensitive tekstbiter og legge på nye opplysninger med letthet. I tillegg gir PDF Ekspert brukerne flere merknad- og annotasjonsfunksjoner som betydelig øker produktiviteten min når jeg arbeider med komplekse dokumenter. Det mest fantastiske ved dette programmet er hvor intuitivt grensesnittet føles; alt virker hvor du skulle forvente at det ville være. Selv om det kan ta litt tid å lære seg visse funksjoner, ble jeg imponert over hvor sømløs ovegangen mellom operasjnene var. Alt i alt har min erfaring med PDF Expert vært ganske flott. Programmet har løftet mitt arbeid på mange måter enn hva Office-programmene kunne ha gjort alene! Hvis du trenger et oversiktlig og allsidig verktøy til håndtering av alle dine viktige pdf-formaterte filer, anbefaler jeg definitivt denne appen!


Andre så også på