0 selskaper

Helse & Fitness

ReviewsBird

Helse & Fitness

Er du en som bruker apper til alt? Trenger du konstant veiledning når du vurderer spesifikke apper å laste ned? Heldigvis kan du lese anmeldelser om alle typer apper her på ReviewsBird før du laster dem ned. I tillegg vil det overraske deg hvor mye du kan finne, inkludert tips og triks for hvilke apper du skal bruke, hvilke apper du bør unngå, og hvordan du bruker visse apper i sin fulle grad. Har du noen gang prøvd en app og vært skuffet over designen eller feilene?

Mens du jobber med restitusjonen din, kan det være lurt å skrive ned noen av hovedmålene dine. Disse målene kan være kortsiktige og lett oppnåelige, eller du kan begynne å identifisere større, mer langsiktige mål som du ønsker å jobbe mot. Det er nyttig å tenke ut små skritt å ta mot dem over en periode, f.eks. en uke eller en måned. Husk å gratulere deg selv for eventuelle suksesser. Å oppnå mål - selv små - er et tegn på håp og prestasjon.

Det kan være vanskelig å utvikle mål for restitusjon, spesielt hvis du ikke er sikker på hva det er du ønsker å oppnå. Vurder interessene dine, ting som gir deg glede og ting som holder deg motivert. Tenk også på tingene du vil, som hvor du vil at livet ditt skal gå eller hva du ville gjort mer av hvis du kunne. Å ha en dyp investering i målene du setter vil øke sjansene for å nå dem.

Når du har satt deg selv mål, finn ut hvilke ting som trengs for å nå disse målene. Vær klar over hvorfor du setter dette målet og hvordan livet ditt vil bli annerledes når dette målet er nådd. Du bør også vurdere styrken og ferdighetene du besitter som vil hjelpe deg å nå målet ditt. Prøv å inkludere nødvendige støttesystemer og ressurser som kan hjelpe deg gjennom prosessen hvis og når du trenger det. Husk til slutt å fokusere på målet og ikke på de vanskelighetene du måtte ha. Hold et åpent sinn og vit at du kan treffe barrierer underveis. Gjenoppretting er ikke en lett oppgave, og å fokusere på de negative opplevelsene vil bare gjøre ting vanskeligere.

Lag en dagbok eller utklippsbok med bilder og utklipp for å opprettholde målene dine. Å føre en dagbok eller utklippsbok er en fin måte å spore målene dine og minne deg på tingene du har oppnådd og tingene du fortsatt planlegger å oppnå. Fortsett å legge til nye mål etter hvert som de kommer opp. Gjenoppretting er en konstant prosess, og å fortsette å sette mål for deg selv vil holde deg motivert til å oppnå og opprettholde velvære.