F-Secure Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

F-Secure

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Lindsay
Jeg er en fornøyd kunde som nylig har kjøpt og brukt produktet 'F-Secure', og jeg ønsker å dele min erfaring med andre. Jeg er imponert over F-Secure's antivirus, VPN og identitetsbeskyttelsestjene...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Sikre dine digitale øyeblikk med F-Secure

  Jeg er en fornøyd kunde som nylig har kjøpt og brukt produktet 'F-Secure', og jeg ønsker å dele min erfaring med andre. Jeg er imponert over F-Secure's antivirus, VPN og identitetsbeskyttelsestjenester. Det var utrolig lett å laste ned appen og komme i gang med produktet, så vel som å navigere meg rundt i grensesnittet. Produktets brukervennlighet gjorde hele prosessen enkel og stressfri for meg - noe jeg setter virkelig pris på som ikke-teknisk person. Det var også flott at programvaren aldri bremset ytelsen til datamaskinen eller nettverket mitt mens det jobbet i bakgrunnen. Det gir meg stor trygghet å vite at alle mine digitale øyeblikk nå beskyttes av F-Secure, spesielt siden de har vunnet flere priser for sin sikkerhet. Hvis du vil ha en grundig sikkerhetsopplevelse uten stress eller hodepine, anbefaler jeg definitivt dette produktet til noen som trenger det.


Andre så også på