Barnasegenbokverden Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Barnasegenbokverden

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Martine Rice
Jeg hadde en fantastisk opplevelse med Barnas Egen Bokverden. Jeg var på jakt etter barnebøker for min lille nevø, og jeg ble imponert over deres enorme utvalg av bøker for barn mellom 0-10 år. Det...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastiske Barnebok-Tilbud hos Barnas Egen Bokverden

  Jeg hadde en fantastisk opplevelse med Barnas Egen Bokverden. Jeg var på jakt etter barnebøker for min lille nevø, og jeg ble imponert over deres enorme utvalg av bøker for barn mellom 0-10 år. Det var så mange flotte alternativer å velge mellom! Det som virkelig skilte seg ut var prisen på produktene. De tilbyr kvalitetsbarnebøker til lave priser, noe som gjorde det mye lettere for meg å kjøpe flere bøker enn jeg hadde tenkt. Jeg satte også pris på at de har bøker som kan skape leselyst og leseglede hos barna. Dette er svært viktig, spesielt i dagens digitale tidsalder. Tjenesten fra nettsiden var også veldig positiv, med rask leveringstid og god kommunikasjon om bestillingene mine. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale Barnas Egen Bokverden til alle foreldre eller nysgjerrige tanter/onkler/grandtanter/grandonkler der ute!


Andre så også på