KLAR.. SET? GÅ!

Vi har et oppdrag!

Alle skal kunne handle trygt på nett. Vi ønsker at stedet vårt skal være trygt for alle og ved å skape åpenhet for bedrifter kan vi bidra til at bedrifter blir mer pålitelige. Dette krever litt arbeid, men vi jobber mot målet vårt ved hjelp av våre 5 kjerneverdier.

 • Våre kjerneverdier
  Vi tror på et transparent marked

  I dag kan nesten alle av oss se rett gjennom salgsprat. Dette er takket være at forbrukere deler sine egne erfaringer og meninger i form av anmeldelser og kommentarer. Det er det vi ønsker å oppnå – ærlighet og pålitelighet i et transparent marked

  For å garantere åpenhet har vi samlet 5 ulike kjerneverdier, for oss selv, for forbrukere og for bedrifter.

 • 01

  Sammen

  Vi gjennomgår anmeldelser og forblir objektive og uavhengige. Sammen er vi sterke og streber alltid etter de beste resultatene.

 • 02

  Pålitelig

  Vi står for ærlighet. Vi er uavhengige og kjemper mot lyssky svindelselskaper mens vi jobber for en bedre nettopplevelse.

 • 03

  Relevant

  Vi förnyar oss ständigt och uppdaterar våra tjänster för att förbli relevanta. Vårt uppdrag kan ta länge, men tillsammans med våra recensenter kan vi uppnå våra mål.

 • 04

  Sikker

  Vi gir brukerne muligheten til å klage anonymt for å skape en tryggere opplevelse. På denne måten hjelper vi deg å få din mening hørt. Samtidig beskytter vi ærlighet og rettferdighet og kjemper mot falske anmeldelser fra spamkontoer.

 • 05

  Lett

  For oss er det viktig at vi er en plattform der anmeldelser er like nyttige og enkle for bedrifter som for forbrukere.

For forbrukere, av forbrukere

Forbrukere som legger igjen anmeldelser på plattformen vår hjelper andre kunder med å velge det beste selskapet for dem. Dette fører til åpenhet og et bedre marked for alle. Vi sikrer åpenhet gjennom kjerneverdiene som er våre viktigste verktøy og vi jobber gjennom.

Very useful for companies

Selvfølgelig håper du å alltid være i stand til å tilfredsstille kundene dine med tjenesten eller produktene du tilbyr. Du ønsker også alltid å få 5-stjerners anmeldelser, men det er dessverre ikke særlig realistisk. Konkurransen er hard, spesielt på nett, og det å være unik som selskap er nå mer utfordrende enn noen gang. Selvfølgelig blir kundene mer kritiske.

Vi tilbyr bedrifter en widget som viser vurderingen din på nettstedet ditt, i tillegg tilbyr vi tilbakemeldinger til kundene dine. Å komme i kontakt med en misfornøyd person som har gitt en dårlig karakter gir deg muligheten til å rette opp problemet og gjøre en dårlig anmeldelse til positiv tilbakemelding og høyere karakterer!

Bli med i fellesskapet

ReviewsBird er allerede aktiv i 10 land. Hos oss finner du pålitelige og uavhengige anmeldelser av selskaper over hele verden. Vi står for ærlighet og oppriktighet – sammen bidrar vi til et transparent marked!

Registrer deg som anmelderRegistrer deg som et selskap